internetdejting träffas Dagens Dubbel Axevalla 17/3-2014

träffas efter nätdejting DDTIPSET

höra av sig efter dejt  

dejten har slutat höra av sig I DD-1 får vi beskåda ett möte mellan två riktigt fina sjuåringar, 4 Shaq Is Back och 8 Mr Picolit. Jag kan inte välja någon av de två utan streckar båda. Måste jag ge tipset till någon så ger jag det nog ändå till Mr Picolit trots att Shaq Is Back har lopp i kroppen och såg sådär ruggigt fin ut i årsdebuten. Mr Picolit har jag en lite känsla av att han kommer få en väldigt bra säsong.

första dejten höra av sig DD-2 är ett småtrevligt stolopp som jag har svårt att se annat än att 2 Persos Amarula spårar runt om. Visserligen flera dugliga utmanare men får hon spets så måste hon bli svårslagen. Tycker hon kämpar på bra när hon får gå där framme i sitt eget tempo.

hur ofta ska man dejta i början internetdejting tips DD-1: 4,8
internetdejting presentation DD-2: 2 Persos Amarula
internetdejting statistik Min raka/roliga DD: 8-2

bästa dejtingsidan på nätet 10 Ruccola i V64-3 gillar jag. En From Above dotter som inlett karriären väldigt bra. Med lite hjälp på vägen här så tror jag hon äter upp motståndet över Axevallas långa upplopp. Testar kanske tvilling med Håkan K Perssons 9 Ce Ce Groenhof. Stall Håkan K Persson tycker jag visat fin form på slutet.
2 Cinzano Akema och 12 Prince Orlando i V64-4 tycker jag man ska passa, kan skrälla om det stämmer lite med positionerna på vägen.

hur ofta höra av sig till dejt gratis dejtingsajter för äldre Lycka till!