match date app Dagens Dubbel Örebro 27/3-2014

dejting appar under 18 DDTIPSET

dejting appar windows  

I DD-1 tippar jag 6 Cool Style som senast var tillbaka som vinnare. Bra häst för klassen och formen är klart på G. Han är ingen blixt ut men med en vettig position så tror jag han tar ner många till slut. Får sällskap av 9 Pascal Zet som har sett väldigt fin ut i årets två starter och som har resulterat i lika många vinster.

roliga dejt tips 4 Pepe Di Jesolo blir min förstahäst i DD-2. Senast avslutade han sista halvvarvet i 09-fart men var chanslös att komma ikapp vinnaren Radieux som är en väldigt bra häst (startar på V86 men när jag skriver detta så har loppet ännu inte gått). Pepe Di Jesolo är ganska snabb från start men jag tror inte han hittar till spets men kanske andra eller tredje utvändigt. Blåser till dom sista 400.
Han får dock inte mitt fulla förtroende utan två till får plats: 10 Zätabubben och 11 Roosevelt Zet. Zätabubben gör årsdebut och har säkert en bit kvar till toppform men han är såpass bra att han kan utmana ändå.
Roosevelt Zet tycker jag gör bra lopp hela tiden och har verkligen samlat ihop till en seger. Intressant med Thomas Dalborg i sulkyn.

dejtingsajter dalarna university date match allemagne france DD-1: 6,9
date match algerie DD-2: 4,10,11
match and date Min raka DD: 6-4
date match algerie coupe du monde 2014 Min roliga DD: 6,9-11

dejtingsajt akademiker job V64-1 är ett riktigt bra sprinterlopp. 7 Mr Chicago gör comeback och det blir spännande att följa honom. Jag tror dock att han får svårt att vinna här direkt. Jag spelar inte utan 1 Dragon Tooma som gör årsdebut. Han gör säkert ett bra lopp direkt och han är visslande snabb från start och jag hoppas Tillman testar i ledningen. Testar tvilling med 9 Milton Zet som u-häst mot 1 och 6.
I V64-3 möts två mycket fina hästar i respektives årsdebut: 9 Maverickman och 10 Ready For More. Kan bli en spännande duell. Jag tänker ge ytterligare en häst en chans: 2 Aldo Star. Får intrycket att det är en ganska bra häst men kanske är de två från bakspåret helt enkelt för bra.
V64-4 är ett ganska öppet flerklasslopp för ston. 15 Dance Photo spelar jag inte utan. Hon gick ett bra slutvarv senast och det var ganska pigga ben över mållinjen.

dejtingsajt akademiker jobs dejtingsajter senior quotes Lycka till!