hur vet man att dejten gick bra Dagens Dubbel Solvalla 31/7-2013

dejtingsajt för unga gratis ziehen DDONSDAG

nätdejting 60 talet  

gratis dejting badoo hjälp Mattias Djuse visste vad han hade att åka med bakom Ulm Karsk i DD-1 i lördags och trots lite tryck kunde han hålla undan till seger. Dumstrut till mig som inte hade klart för mig att han skulle sitta i spets. Blev ändå ett ganska trevligt odds med Panne de Moteur i DD-2 och det var synd att missa det. Men det är upp och ner i denna branschen 🙂 Nya tag i afton!

dejtingsidor kristen dagstidning  

DD-1

dejtingsidor kristen wiig 9 Its Amazing är motiverad favorit men han är också lite väl stor favorit. Jag vill göra ett försök att fälla honom. 3 Offshore Man sitter nog i spets och därifrån ska han slås. Its Amazing kanske klarar av att ta ner honom från utvändig position men då hoppas jag att en outsider och en skräll sitter vettigt på det och kanske kan överraska. Outsidern är 1 Rebellion som inte riktigt levt upp till sin prislapp ännu men när han väl släpper till så kommer det nog att höras. Lurigt läge men tar han sig loss så finns det massor av kapacitet.
Sista strecket går till skrällen 4 Prince Cobol. Ska ärligt medge att jag sällan spelar när kusken Carl-Erik Lindblom sitter i sulkyn. Främsta anledning är att jag tycker han är en, ursäkta uttrycket, skithög som ofta använder pisken på ett regelvidrigt sätt. Han är en av de kuskar som får mest drivningsböter och han verkar inte lära sig av det heller. Min personliga åsikt är att han borde ha fått ett väldigt kännbart straff för ett bra tag sedan men även om vi har ett bra djurskydd inom travsporten så är det ändå bitvis för tama bestraffningar. Men nog om det. Jag tycker att Prince Cobol kan vara en intressant skräll och trots kusken så får han plats på bongen.

DD-2

dejtingsida för rika tillsammans Jag hoppas och tror att det kommer bli fartfest i detta loppet. 2 Polly Frontline och 4 Vendi är raska från start och det finns risk att det blir utdragen körning. Jorma Kontio Vs. Kim Eriksson, det kan gå undan! Jag kommer att spela efter teorin att de kör slut på varandra och mitt förstastreck hamnar på 3 Clara R.C. Fick bara upp ögonen för den kusen för fyra starter sedan då hon gjorde ett riktigt bra lopp den tunga vägen. Sedan dess har hon imponerat på mig och trots att hon nu möter tuffaste motståndet hitintills så tror jag hon vinner. Bra läge och bör hamna vettigt på det. Slår av dem till slut.
Vill ha med en intressant skräll också, 9 Recation. Perfekt smygläge och en snabb startrygg. Andra- tredje par utvändigt och en rykande avslutning!

DD förslag

gratis dejting badoo verwijderen I DD-1 spelar jag med fyra hästar: 1 Rebellion, 3 Offshore Man, 4 Prince Cobol och 9 Its Amazing. I DD-2 tar jag en rövare och låser loppet med 3 Clara R.C och 9 Recation. Kan vara ödesdigert att chansa bort favoriterna men man måste våga för att vinna.

dejtingsidor för aktiva dagar hur länge bör man dejta DD-1: 1,3,4,9
hur länge kan man dejta flera DD-2: 3,9

dejtingsida för rika lyrics 8 kombinationer

dejtingsida för rika länder hur länge ska man dejta Min raka DD: 9-3

b2 nätdejting tips dejta två samtidigt viaplay Chans DD: 3-3

undersökning dejtingsajter gratis  

dejta thailändska kvinnor weed gratis dejting badoo gratis Tvilling DD-1: u-häst 3 mot 1,4,5,9
gratis dejting badoo zoeken Tvilling DD-2: u-häst 3 mot 2,4,9,10,11

dejtingsidor internet nerede  

dejta thailändska kvinnor youtube nätdejting 60 personer Drag till V86: V86-1 tror jag man kan låsa med 4 Jaguar Broline och 10 Joker Stursk. Räkna med att Jaguar Broline är vässad och Joker Stursk har verkligen samlat ihop till en välförtjänt seger.
V86-2 är ett lite småklurigt lopp. 5 Katla Celeber är nog en bra favorit men inte given för seger. Jag tycker det låter intressant kring 3 Edelma. Rycktussar, jänkarjolle och barfota runt om är det tänkt att hon ska gå. 1% just nu! Annars tycker jag bakspårens 10 Queen Snowball och 11 Vincere Scis Win har skrällpotential.
I V86-3 tror jag att 6 Mr Arkansas Rose har en bra vinstchans. Kan vara en chansspik för den modige. Men 8 Open Mind Bi är inte någon bluff och jag tror han kan göra hela loppet. Örjan upp igen, stort plus i mina ögon! Letar ni skrällar så är det lite uppåt kring 9 Panter Neo från stall Svanstedt. Nu med Jorma i sulkyn och han brukar lyckas bra bakom Svanstedt tränat.
V86-4 ser ut att vara vigt för 6 Fortune Again men jag är inne på att Flemming kör fram utvändigt med 13 Wink Spot och sedan tror jag det kan bli en spännande duell. Jag tänker chansspika Wink Spot men för den mindre modige så kan ett lås vara på sin plats.
3 Random Shot i V86-5 är omgångens bästa spik.
V86-6 är ett lurigt lopp. En eller så många ni har råd med. Jag slår ett slag för 2 Steely Knight.

dejting sverige gratis prov  

hur vet man att dejten är intresserad Lycka till!

dejting sverige gratis parfym /date and chat for free

dejta singeltjejer
test av dejtingsajter Föregående artikeldate and chat
dejtingsajt umeå meny Nästa artikeldate chat avenue
roliga dejt frågor bästa dejtingsidan gratis online dejtingsajt amelia namn