dejtingsidor pris jakt Lunchdubbel Åby 31/3-2014

nischad nätdejting flashback LUNCHDUBBEL

dejting för yngre  

nischad nätdejting tips Jag tänker testa en mer chansartad lunchdubbel idag. LD-1 tror jag att 12 Daryl Boko (nedstruken till elftespår) vinner trots sämsta läget. Men med tanke på hur banorna är för dagen så vill jag ha med ett par kusar från framspår också. 3 Staro Harley och 6 Lasken Palema får chansen. Lasken Palema är inte så tokig och har man fått ordning på honom så kan han överraska.

dejtingsida happy wheels I LD-2 tänker jag chansa bort 4 Alwoods Playmaker och med stor sannolikhet får jag stå med dumstruten på efteråt men man måste våga chansa ibland. De som istället får chansen är 10 Caddie Express och 11 Baroness Boko. Caddie Express har jag jagat i ett par starter och tänker inte ge upp riktigt ännu. Baroness Boko svarade för en fin årsdebut för att sedan galoppera i den andra starten. Jag tror att formen är riktigt bra och hon får tipset.

bästa dejting appen online nätdejting facebook login LD-1: 3,6,12
dejta deprimerad quiz LD-2: 10,11
dejta deprimerad gravid Min raka LD: 12-11
dejtingsajt för medelålders Min roliga LD: 6-10,11

dejtingsida happy birthday V4-1 ska normalt sett 5 Mynta Broline vinna men jag spelar inte utan 7 Ocean Kronos. Han svarade för en riktigt fin insats senast, toppform! Även 3 Zonguldak är intressant om han skulle ha en bra dag.
V4-4 tror jag 6 Ruccola vinner men skulle det klaffa för 15 Juilly så är det ingen tokig häst.

dejtingsida happy youtube dejtingsajt för nördar Lycka till! 

Dela inlägget till dina vänner!