nätdejting p1 hemsida Lunchdubbel Örebro 3/4-2014

dejta distans webbkryss LUNCHDUBBEL

dejt i stockholm vad göra  

dejt ideer stockholm Rätt så lurig V4 omgång på Örebro och lunchdubbeln kan ge ett hyggligt odds. Bjuder idag på ett V4 förslag då jag tror det kan ge en hyfsad slant.

dejt i stockholm I LD-1 streckar jag fyra hästar: 2 Nikita Star, 5 Southwind Raptor, 9 Almens Bara Bäst och 10 Juliette Amok. Vidöppet och jag känner mig inte säker. Chansar tipset till Southwind Raptor.

nätdejting presentation ideas LD-2 låser jag med 4 Passway Ans och 9 Mind Your Face. Passway Ans blir favorit och jag har egentligen svårt att gå mot honom i tipset men jag är ändå inne på att Mind Your Face kan ta ner honom till slut.

nätdejting p1 xl dejtingsida rika män dejting LD-1: 2,5,9,10
dejtingsajt för dvärgar LD-2: 4,9
romantisk date hjemme Min raka LD: 5-9
bästa dejtingsajt flashback Min roliga LD: 9,10-9

dejting appar flashback forum V4-1 är ganska öppet även om 3 Almar troligtvis blir klar favorit. Det är dock årsdebut och ingen toppform. 1 Quite Windy kan utmana från sitt innerspår. 4 Countess V är inte så tokig och som jag skrivit tidigare så har Juhani Partanen bra snurr på stallet.
5 Explosive Zon och 6 Fall Star Tooma får också chansen.
V4-4 vinner väl 6 Regent Zet om han sköter sig men det går inte att lita på honom. Jag vill ha med tre motbud: 2 Matterhorn, 4 Super Photo Bood och 5 Xena Tim. Kraftig varning för Matterhorn som jag tycker gick riktigt fint senast. Jag kan inte bakgrunden men gissar att han har haft lite skadeproblem då han har startat väldigt sparsamt de senaste åren. Kan öppna skapligt och han kan överraska.

nätdejting första dejten mat dejta distans jönköping V4-1: 1,3,4,5,6
nätdejting p1 sommar V4-2: 2,5,9,10
funkar internet dejting online V4-3: 4,9
dejtingsajt australien ensam V4-4: 2,4,5,6

nätdejting första dejten middag 160 rader/320:-
Blir ett hyfsat dyrt V4 system och vill man banta det så tycker jag man ska chansspika 2 Matterhorn i V4-4. Alternativt låser man V4-4 med Matterhorn och Xena Tim och chansspikar Mind Your Face i V4-3. Systemet blir på 40 rader/80:- med båda alternativen.

dejtingsida flashback kristen dejting norge quiz Lycka till! 

Dela inlägget till dina vänner!