bästa dejting jämtland Och Vinnaren Är………..

bästa dejting appar Har vart på Umåkers TravGala igår. Jag och en av mina vänninor Helen Östlund var med och fixade lite i perferin kring festen med Bordsplacering och maten. Jag har ju inte kunnat hjälpa till lika mkt som jag velat eftersom att jag var sjuk hela hösten, men tror att jag kan prata för oss båda att Nästa År…Då har vi idéer minsann…må de gå att förverkliga bara… Framför allt måste scenen byggas ut lite…Om man ställer en liten låda i anslutning till Scenen så kanske SKÖTARNA till de segrande hästarna kan få plats vid prisutdelningen…kanske en liten plakett eller någon annan liten symbol skulle vara på sin plats. Tycker att gårdagens vinnare miste litegranna av sin Glans just pga att man glatt hoppar upp på scen, gärna tillsammans med ”Fan & hans Moster” medans skötaren får stå och applådera bland oss andra i Publiken…Jättesvagt faktiskt :-/ Annars var stämningen på topp!!! Som alltid. Det är ett Glatt och Brokigt Dansgolv, trots urdålig dansmusik. Jätteduktig Trubadur som underhållning, men det håller liksom inte som DansMusik.
Annars då…Tycker att Rätt Häst Vann…överallt. Nu kan det vara svårt att toppa Vincennes två Storloppssegrar i Oaks och Breeders, så Tackochlov att El Sueco är Äldre så att han fick sig ett pris oxå…inte ofta att en häst från Umåker tjänar en miljon..& naturligtvis ännu mer sällan som det sker under ett och samma år.

När Kia var upp och hämtade ett av sin pris(även årets amatör) så nämnde hon att det gäller att ha ett bra team runt sig & nämnde Hovslagare, Veterinär och någon mer, kommer inte ihåg, men hursomhelst så är det så det är. Ingen kedja är starkare än den svagaste länk och Skötaren är viktig för hästens mående, Punkt Slut.(Ni ser…Jag har hakat upp mig en aning)
Det är Rasande Trevligt Folk på TravGalan, här kommer lite mingelbilder…

Jag är den längst till höger i första bilden. De andra Snyggona är Malin Söderlund och Anna ”LinsLusen” Nilsson 🙂
Ni gjorde verkligen min kväll alla Goa Glada Närvarande…Behövde den efter att ha vart igång sedan 5 på morgonen. Termometern hade passerat -30 strecket i Umeå, och vattnet hade frysit i alla mina tre Stall, så det slutade med att Jag (Läs <3 Pappa)fick byta en av blandarna på Umåker, och när jag fått igång vattnet häs hemma i Stallet, så upptäcker jag att att vattnet även frysit i köket (varmvattnet)…Blir man någe less eller…& inte har jag fått igång eländet nu heller….*SuperSuck*

dejtingsajt göteborg jobb Besökte Damtoan en sväng oxå…Träffade Galans enda otrevliga Människa där… Har absolut INGEN aning om vem hon är, men hon ojjade sig om våra stackars hästar som det användes grisFösare på lite Hit och Dit. (Jodå hon visste minsann, men kunde inte nämna några namn) Känner verkligen mig lite less på mig själv, blir så fruktansvärt bitchig ibland….Det är rätt sällan, med ATT Donnan lockade fram ”Det” hos mig, men det blir som att man tar det alldeles för personligt. Jag lever för mina Djur, att som hon anta att jag skulle göra det för att Plåga dom, känns oerhört Provocerande och även Kränkande(Nu anklagade hon väl inte mig personligen, mer allmännt, men jag anser att jag tillhör ”Alla dom som har Travhäst”). Hoppas verkligen Inte att jag Återföds som Gädda i mitt nästa liv…Skulle bli ruskigt kortlivad då…Måste lära mig behärska mig…. & Nu lämnar jag Det… SåJa 🙂

nätdejting utseende synonym Ska snart åka iväg och pyssla lite med Stjärnorna inne på Umåker. En av dem ska provköras innan tävlingarna imorgon, och jag vill att hon ska få skina som den Drottning hon själv tycker att hon är 🙂

nätdejting populärt turistmål Så avslutar jag med Lite mer Glitter och Glamour…. MelodiFestivalen. Gillade bägge VinnarLåtarna, gillar däremot inte Marie Serneholts ScenKläder, men skulle inte ha ngt emot att Passa i dem 😉

Dela inlägget till dina vänner!